Zeer tevreden met het hier laten drukken van de trouwkaarten

Begin dit jaar ben ik getrouwd met mijn vrouw Ingrid. Ik had een aantal taken in de aanloop naar de bruiloft en Ingrid ook, een taak van mij was onder andere het laten drukken van de trouwkaarten. Daar wilde ik wel een persoonlijk tintje aan geven. Een standaardkaart vind ik ook maar weer saai. Ik hou van tropische vissen en Ingrid houdt erg van racefietsen. Het leek mij wel leuk om hier wat mee te doen in de kaart. Het is sowieso een combinatie waar je geen standaardkaart voor vind dus dit was al een reden om er eentje zelf te ontwerpen. Die tool werkt trouwens prima. Uiteindelijk is het een hele mooie subtiele kaart geworden met een afbeelding van een racefiets voorop met mooie vissen in bijpassende kleuren aan de zijkant van de kaart. Leuk om te ontwerpen trouwens.

Reacties

Het was echt leuk om de reacties te horen. Ze vonden het bijzonder dat er een racefiets op de kaart stond, met tropische vissen. Hoe het toch mogelijk was dat we deze gevonden hadden. Toen ik vertelde dat ik deze zelf ontworpen had vonden ze het prachtig! Echt leuk. Dik tevreden met deze site.