Zeer tevreden met de administrateur Nijmegen van Finrex

Mijn moeder is nu sinds een jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde graag samen met mij op zoek gaan naar administrateur Nijmegen om haar administratie door een administratiekantoor te laten overnemen zodat ze meer tijd zou hebben voor haar bedrijf.

Samen op het internet op zoek

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar administrateur Nijmegen kregen we veel zoekresultaten van administratiekantoren in de buurt van Nijmegen. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Flinrex.

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

De informatie die vermeld stond op de website sprak mijn tante super erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en ze kon erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek werd haar uitgebreid uitgelegd wat het bedrijf voor haar zou kunnen betekenen. Er werd een maandelijks tarief afgesproken zodat mijn tante niet voor onverwachte kosten zou komen te staan. Ze laat de administratie nu een aantal weken doen door Finrex en ze is super erg tevreden. We raden het administratiekantoor daarom ook allebei aan iedereen aan die op zoek is naar een goed administratiekantoor.