Welke E liquid kies je voor welke sigaret?

E liquid

Een elektronische sigaret is een gezondere keuze dan de normale sigaret. Alsnog krijg je stoffen binnen die je beter niet binnen kunt krijgen maar het is veel minder extreem dan bij echte sigaretten. Bovendien hoef je bij de elektronische sigaret niet te kiezen voor nicotine. Je kunt simpelweg een E liquid kiezen die geen nicotine bevat.

Welke sigaret?

E liquid

Een elektronische sigaret kiezen is een persoonlijke keuze. Het is maar de vraag wat jij een comfortabel apparaat vindt. Sommige mensen willen dat de elektronische sigaret zoveel mogelijk op een echte lijkt. Dat kan, al moet je wel bedenken dat de elektronische sigaret iets zwaarder is en je deze dus moeilijker tussen je vingertoppen kunt houden. Je kunt ook kiezen voor een iets groter apparaat met comfortabele grepen als je bang bent dat je last van je hand krijgt.

Welke E liquid?

In principe kan elk soort liquid in elk soort elektronische sigaret. Maar er zijn wel veel verschillende soorten om uit te kiezen, dus welke kies je? Nicotine in je vloeistof is vooral slim als je die verslaving langzaam af wil bouwen. Als je daar eenmaal vanaf bent dan kun je gaan experimenteren met smaakjes zoals fruit en chocolade.