Wat zijn de voordelen van bedrijfsdeuren?

Ben je op zoek naar een bedrijfsdeur voor jouw winkelpand, opslag of loods? Dan ben je aan het goede adres! In deze blog lees je de voordelen van bedrijfsdeuren, wat een goede prijs/kwaliteit verhouding is en welke types ‘bedrijfsdeuren’ er allemaal zijn. Bovendien is een bedrijfsdeur een stevige investering, maar kan het vele voordelen bieden omtrent veiligheid en diefstal.  

Welke voordelen zijn er? 

Een traditionele garagedeur is voor particulieren de meest gekozen optie. Maar wat als dit voor jouw situatie niet een geschikte optie is? Dan biedt een bedrijfsdeur wellicht de juiste oplossing. Een bedrijfsdeur kan zowel handmatig als elektrisch opengaan. In het verleden waren bedrijfsdeuren moeilijk te bedienen, de moderne garagedeur hebben een veel gemakkelijker bedieningsgemak. Mede door de elektrische bedrijfsdeuren, maar ook door een toegankelijker openingsmechanisme. Bovendien hebben veel moderne bedrijfs- en garagedeuren een ingebouwde ‘isolatie’. Dit houdt kou buiten, maar de belangrijkste reden is dat het je een leuk zakcentje scheelt op je energierekening! 

Prijs-kwaliteitverhoudingen  

Wil je een garage- of bedrijfsdeur vervangen? Over het algemeen betaal je relatief lage vervangingskosten. Bovendien gaan bedrijfsdeuren jarenlang mee en heb je veel profijt van de investering. Eveneens hangt de prijs van een bedrijfsdeur af van meerdere factoren; denk aan de hoogte en breedte van de deur, het type bediening, isolatie of extra beveiliging.  

Welke bedrijfsdeuren zijn er? 

Bedrijfsdeuren zijn er in vele soorten en maten. Welke deur bij jouw situatie past, is afhankelijk van het type product wat je verkoopt of het doeleinden waar de deur voor gebruikt moet worden. Dit zijn de opties: 

Bedrijfsdeur Poort 

‘De reguliere deur.’ Handig als je snel naar binnen- en buiten moet. Een populaire deur bij een relatief kleine productvoorraad. 

Bedrijfsdeur industrie 

Een bedrijfsdeur die zowel handmatig als elektrisch naar boven geschoven kan worden. Dit product zie je veel terug op industrieterreinen of loodsen. Deze deuren worden voornamelijk gebruikt bij grote productvoorraden.  

Bedrijfsdeur schuur of boerderij 

Deze deuren worden voornamelijk gebruikt door veehouders en stallen. Denk aan grote schuren, en boerderijen. Een voordeel van deze grote deuren is dat de isolatie bij deze deuren uitstekend is. 

Garagedeur op maat? 

Heb je speciale wensen of denk je dat je maatwerk nodig hebt voor jouw situatie? Uiteraard is het bij de meeste garagebedrijven ook mogelijk om gezamenlijk te kijken naar een bedrijfsdeur op maat.  

Laat als eerste een bericht achter

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.


*