Waarom zou ik kiezen voor het bedrukken van T-shirts?

We zien het laatste tijd steeds meer een meer voorbij komen in het land: groepen jongeren die allemaal met dezelfde T-shirts rondlopen. Hoezo doen ze dit en waar komt het ineens vandaan deze trend? Vroeger zagen we dit namelijk veel minder voorbij komen, dus dit is echt iets nieuws wat sinds niet zo lang geleden opeens opspeelt. Waarom zou jij nou ook kiezen voor het bedrukken van T-shirts? In dit artikel hebben we een aantal redenen voor je opgeschreven om actief T-shirts te gaan bedrukken.

Naar een festival of op vakantie


Stel je gaat met een leuke vriendengroep naar een festival (als dit weer mag na Corona) of met z’n alle op vakantie. Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om allemaal hetzelfde verkleed te gaan. Stel je gaat bijvoorbeeld met ze alle carnavallen. Hoe grappig is het dan dat jullie als groep allemaal hetzelfde aan hebben. Zo worden jullie echt als groep herkend en zal iedereen weten dat jullie bij elkaar horen. Super leuk toch? Dat is een reden waarom heel veel mensen voor het bedrukken van hun shirts kiezen. Althans: dat zien wij heel vaak in de praktijk de laatste tijd.

Iemand gaat trouwen


Een andere goede reden voor t shirt bedrukken zou kunnen zijn als een van je beste vrienden gaat trouwen en er een vrijgezellenfeest georganiseerd moet worden. Natuurlijk gaan jullie de vrijgezel even voor lul zetten met een aparte outfit, maar jullie kunnen natuurlijk prima gewoon allemaal hetzelfde verkleed gaan. Een leuk idee is bijvoorbeeld om het gezicht van de vrijgezel op het shirt te bedrukken als grap met misschien nog een of andere leuke tekst erbij. Je kunt het zo gek niet bedenken, het is allemaal mogelijk namelijk.