Verwen je vriendin met deze activiteiten!

Is het binnenkort de verjaardag van je vriendin of kan ze wel wat ontspanning gebruiken nu? Er zijn verschillende activiteiten die je thuis of ergens anders kunt doen om jouw vriendin te verwennen. Lees gauw verder! 

Massages 

Niets is lekkerder na een harde dag werk dan een massage. Haal wat lekkere massage olie en verwen je vriendin met een verrassings massage! Je kunt makkelijk verschillende massage technieken vinden die erg makkelijk uit te voeren zijn. Je kunt ook een cursus masseren doen, zo weet je zeker dat je de goede technieken gebruikt en het ook lekker is voor je vriendin! Wil je het toch liever uit handen geven? Dan kun je altijd een dagje spa samen inplannen. Zo kun je zelf ook lekker genieten! 

Pedicure of manicure 

Trakteer je vriendin op een heerlijke manicure om haar nagels weer prachtig te maken of een lekker ontspannende pedicure in Steenwijk.Als je vriendin veel met haar handen werkt is het ideaal om een manicure te doen om haar handen weer een oppepper te geven. Moet ze veel lopen op haar werk? Een ontspannen pedicure zorgt ervoor dat je vriendin weer lekker relaxed is!

Spa at home 

Ja, je kunt niet alleen een van een spa dagje uit genieten. Ook thuis kun je een heerlijk dagje organiseren voor je vriendin. Begin met een lekker warm bad met een bath bomb of wat badkristallen. Je kunt daarna meteen lekker overgaan naar een massage of haar verwennen met een gezichtsmasker. Terwijl zij aan het genieten in bad of met een masker, kun je tegelijkertijd een lekkere lunch of diner voorbereiden. 

Wat vind je vriendin leuk? 

Naast deze activiteiten kun je ook kijken naar wat de hobby’s van je vriendin zijn. Niet alleen spa activiteiten werken ontspannend. Het doen van iets wat je leuk vind met je partner kan ook erg ontspannend zijn! Houdt je vriendin van lekker eten? Vind dan een nieuw restaurant wat jullie nog niet hebben geprobeerd en ga uit eten! Misschien is ze wel een fan van muziek, dan kun je naar een concert gaan van een artiest die ze leuk vind. Misschien vind je vriendin het ook wel leuk om gewoon lekker niets te doen en te netflixen.  

Kijk ook bijvoorbeeld naar activiteiten die jullie nog nooit samen hebben gedaan. Vernieuwend, uitdagend en ontspannend tegelijkertijd! Natuurlijk hoeft het niet altijd duur te zijn. Je kunt ook voor wat ontspanning een lange boswandeling maken door een natuurgebied.