Verhuizen naar Den Haag

Het is tegenwoordig erg lastig om een huisje te vinden, met name in Den Haag. Huurprijzen stijgen, koophuizen schieten ook omhoog in prijs en er is meer vraag dan aanbod. Voor mensen met een gemiddeld salaris kan het dus nog een flinke uitdaging zijn om een geschikt huisje te vinden. Hoewel verhuizen dus een hele uitdaging kan zijn, is het ook weer leuk om een huis te vinden dat perfect bij je past! Den Haag is een grote stad en zo zijn er ook verschillende buurten waar je kunt wonen. De vraag die je jezelf moet stellen is “waar voel ik mij het meest thuis?”. Om het allemaal iets makkelijker te maken, vertellen wij je graag wat de meest gewilde buurten zijn in Den Haag.

Bohemen – Meer en Bos

Deze wijk van Den Haag is vrij rustig en bevat veel groen. Het is een woonwijk met voornamelijk appartementen en een aantal eengezinswoningen uit de jaren ’30 tot en met de jaren ’60. In de buurt van Bohemen, Meer en Bos vind je veel recreatiegebieden zoals het Westduinpark, strand, sportpark en landgoed Ockenburgh

Statenkwartier

In het statenkwartier woon je vlakbij alle leuke winkelstraten als Frederik Henriklaan, Willem de Zwijgerlaan en Aert van Goesstraat. Het is een vrij chique buurt dichtbij het centrum en het strand. Het is een van de meest populaire wijken van Den Haag. In het Statenkwartier vind je veel statige en historische woningen van begin vorige eeuw.

Regentessekwartier

Dit is een super hippe en levendige wijk, dicht naast het centrum. Hier vind je veel koffietentjes, cafés, restaurants én een theater voor kunst- en cultuur van en door de buurt. Voor de sportievelingen is er ook een park waar je kunt skaten of voetballen. De woningen zijn zowel monumentaal als modern. Sommige zelfs van vóór 1916.

Makelaar

Nu je weet wat de meest gewilde buurten zijn in Den Haag kun je gericht zoeken naar een leuke huur- of koopwoning. Heb jij een huurwoning Den Haag nodig? Met behulp van een makelaar kom jij wellicht sneller aan een ideale woning.