Sauna kachels

Sauna kachels

Bij Bodyfit hebben ze goede sauna kachels. De sauna kachels voor zijn voor gebruik bij je Finse sauna. Hoe lekker is het als je in de zomer in de winter lekker in de warme sauna kan. Ik heb bij een sauna kachels besteld. Ik wilde sinds dat ik was verhuisd al jarenlang een sauna. Toen we gingen verhuizen vond ik het een mooi moment om er een aan te schaffen. Natuurlijk heb je hiervoor dingen nodig. Ik heb alle benodigdheden bij Bodyfit Wellness besteld. Nu is het een jaar later en alles werkt nog super goed. Ik ben super tevreden over hoe de producten werken en hoe alle service er gaat. Zie bieden goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook hebben ze vaak nog aanbiedingen van goede en normaal dure producten. 

Professioneel

Sauna kachels van Bodyfit

Bodyfit is een winkel met een ruim assortiment aan zwembadproducten, spa accessoires, sauna producten zoals sauna kachels, tuin accessoires en persoonlijke verzorgingsproducten. Ze hebben een webshop met alle grote merken uit de wellness wereld. Bodyfit Wellness werkt vanuit Zeewolde, vanuit hier vinden de producten hun weg door heel Nederland. Ze hebben bij Bodyfit Wellness super snelle levering. Als je voor 15:00 uur besteld wordt het in Nederland de volgende dag nog bij jou thuis geleverd. Je kan de producten zien via de website, ook kan je als je interesse hebt een kijkje nemen in een van de showrooms. De openingstijden hiervoor staan op de website en hiervoor kan je een afspraak maken door te bellen naar: 036-5225532.

Genieten

Meer informatie

Als je meer informatie wil over Bodyfit Wellness of over de producten kan je kijken op de website. Ook kan je via de website de producten bestellen. Als je vragen hebt kan je contact opnemen via een telefoontje naar: 036-5225532. Ook kan je mailen naar info@bodyfit.nl.