Plantenschaal aanschaffen

Een plantenschaal is er voor bedoeld, om een aantal plantjes bij elkaar te zetten. Ik heb geweldige plantenschalen bij de hobbykweker aangeschaft en heb er zomer na zomer plezier van. Neutrale kleuren staan het mooist bij felgekleurde zomerbloeiers. De plantenschalen zijn van kunststof, je kunt ze binnen maar ook buiten gebruiken. Ik gebruik ze buiten om in te zaaien en te kweken. Meestal haal ik de schalen in de wintermaanden binnen, omdat ik er in deze periode toch niets mee doe. Het hoeft echter niet, kunststof is goed bestand tegen vriezend weer.

Zaaien

Afgelopen voorjaar heb ik in plaats van direct planten, gezaaid in één van de plantenschalen. Ik moet zeggen dat het resultaat geweldig is!. Zaaien en daarna de jonge plantjes die teveel zijn, in een andere pot zetten. Mooi resultaat dus niks meer aan doen!

Online bestellen

Het is gemakkelijk om de schalen online te bestellen. Hobbykweker.nl. heeft een groot assortiment schalen die binnen een aantal werkdagen in je bezit kunnen zijn. Veilig betalen en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Plantenschalen zijn een aanwinst in je tuin en er is keus uit verschillende maten. Alle artikelen van de hobbykweker zijn online aan te schaffen. Geen gesleep maar op een relaxte manier thuis laten bezorgen. Kijk voor alle voorwaarden op de website.