Op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? Let dan hier op!

Als je gaat verhuizen is dit een hoop werk. En deze stress kan je altijd verminderen door hulp in te schakelen. En hoe mooi is het dan om een verhuisbedrijf Rotterdam in te huren. De snelle en professionele dienstverleners kunnen er voor zorgen dat alles binnen no time op locatie staat. Maar er zitten verschillen in de bedrijven. Ga daarom even dit lijstje langs voordat je contact op neemt zodat jij zeker weet dat je de beste hebt gekozen voor jouw ontruiming en verplaatsing van je eigendommen.

Werk locatie

Het waarschijnlijk voor zelfsprekend, maar weet wel zeker dat het bedrijf in Rotterdam werk verricht. Het kan zomaar zijn dat de eerst aangegeven op Google niet eens in Rotterdam verhuist. Daarnaast is het handig om te weten of ze het uit Rotterdam verplaatsen, of juist van een andere plek naar Rotterdam. Aangezien het zomaar kan dat jij van of juist naar Gouda gaat. Klinkt misschien als iets wat altijd wel zo is, maar sta niet voor een ongewilde verassing.

Wat voor service ze bieden

Als het bedrijf dat jij hebt gevonden alleen maar vervoer doet, zit je alsnog zelf met alles inpakken en uitladen. Terwijl dat ook juist iets is waar jij veel hulp kan bij gebruiken. De verhuisdozen die jij moet huren of kopen hebben een beperkt aantal ruimte natuurlijk. En een verhuizer weet hoe hij of zij dit het beste in kan delen. En welke spullen je allemaal bij elkaar kan doen. Met het organiseren van de verhuisdozen kom je al een stuk sneller van je stress af. Laat op de doos markeren wat er in zit en een controleer met afchecklijst of je alle dozen hebt ingeladen en uit de wagen hebt gehaald.

De kosten van deze diensten

Elk verhuisbedrijf Rotterdam heeft zo zijn eigen kosten die ze rekenen. En dat kan jou een hoop geld schelen als je dan weet welke het voordeligste zijn. Dit rekenen ze dan bijvoorbeeld per verhuizer, verhuiswagen, verhuisdozen en eventueel een verhuislift of een aanhangwagen voor dat extra beetje opslag tijdens vervoeren, wat een heen en weer rit kan schelen.

De meeste zullen wel rond dezelfde prijs zitten. Denk dan aan 25 euro voor een verhuizer en per verhuiswagen. Dit kan ook nog is verschillen aan de datum. In weekend is er een extra toeslag die gerekend kan worden. 

Reviews op de website, sociale media of zoekmachines

De kosten van een verhuisservice Rotterdam kunnen bij de ene dus hoger of lager zijn dan bij de ander. Maar ga niet direct op uit. Want misschien zijn die paar extra euro’s het wel waard. Op internet kan je vaak al direct zien wat andere mensen vinden van deze dienst. En hoe ze geholpen zijn. Als de prijs erg laag ligt maar de kwaliteit ook, dan moet je overwegen om het geld besparen even opzij te leggen. 

Ga ook uit van wat mensen om je heen aanraden. Misschien heb je wel vrienden of familie die reeds verhuisd zijn en jou er een kunnen aanwijzen die hun goed geholpen heeft.