Online werken; veilig en snel kan!

Het afgelopen jaar heeft de meerderheid van de mensen thuis gezeten. Door het coronavirus was het te gevaarlijk om met zijn allen in een vol kantoor te zitten. We werken daarom allemaal sinds maart 2020 (voornamelijk) vanuit huis. Hier en daar werken mensen weleens samen of zien we mensen zitten in een koffietent. Het is nog steeds het meest vanuit huis. De een vindt dit veel fijner en de ander kan zich niet concentreren. We zien dat een mix de beste manier is voor de meesten. Als we dan gaan kijken naar online werken, hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit veilig en snel gebeurt? Lees snel verder!  

De veiligheid in de online wereld 

Met het vele thuiswerken hebben we gezien dat veiligheid erg belangrijk is en dat het nog steeds vaak misgaat. Zo zien we dat cybercriminaliteit enorm is gestegen. Veel mensen trappen nog steeds in de berichten, mails, belletjes en meer wat ze krijgen. Cybercriminelen worden ook steeds handiger en slimmer in het plegen van fraude wat erg kwalijk is. Door als bedrijf trainingen te geven en altijd de nieuwste updates te hebben, kun je al een hoop voorkomen.  

Handige online tools 

Met al het online werken zien we ook een stijging in het aanbod van online tools. Het grote voordeel is dat het ons werk makkelijker maakt. Denk aan alle papieren formulieren die tegenwoordig via de mail in PDF worden verzonden. Zo is er ook een andere handige online tool: data verrijken. Met data verrijken maak je letterlijk je klantdata waardevoller. Dit doe je door zo veel mogelijk data te verzamelen en op orde te brengen in een online systeem.  

Vraag het altijd na 

Weet je niet zeker of je het juiste uitvoert of weet je niet zeker of de informatie die je binnenkrijgt klopt? Vraag het altijd na! Managers of legal teams weten je direct te helpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *