Narrowcasting systeem

narrowcasting systeem

Een narrowcasting systeem is een geweldige uitkomst. Op een makkelijke manier kan je hiermee diverse mensen bereiken om zo belangrijk informatie mee te delen. Vaak zie je diverse televisie schermen in openbare ruimtes hangen, maar ook in het ziekenhuis en zelfs in winkels. Hierop kan je meerdere mensen bereiken met eventueel reclame, aar ook informatie over een bedrijf en ga zo maar even door. Al met al is dit een geweldige vorm van informatie doorgeven aan een groet groep mensen.

narrowcasting systeem

Ook wij gebruiken het narrowcasting systeem

Binnen ons bedrijf zijn er onlangs diverse schermen opgehangen. Van beneden in de hal tot aan de bovenste etage. Hiermee wordt de weg naar een bepaald kantoor aangewezen, maar ook belangrijke informatie voor onze werknemers. Wat ook erg handig is dat er zelfs in de lift een scherm hangt en hierop is te lezen wat het menu van die dag is in onze kantine.

Al met al is dit systeem, ook wel digital signage genoemd een geweldige uitvinding. Via Screenlink is het mogelijk om van lege wanden en ruimtes een informatieve wand te maken. Zij kunnen jou helpen met het realiseren van deze schermen en de juiste software.