Meeten in Rotterdam

Een vergadering rond krijgen is vaak een hele klus. Om het je qua locatie wat makkelijk te maken geven wij meer informatie over de meest praktische vergaderlocaties van Rotterdam.

Tribes Rotterdam

Deze locatie met prachtig uitzicht is dichtbij de Erasmusbrug. De sfeervolle inrichting maakt het een geschikt ruimte voor een meeting of vergadering. Bovendien heb je de voordelen van topkwaliteit audio en video voor productieve conferenties die soepel verlopen. Je collega’s of werknemers zien niet meer op tegen meetings in deze unieke en inspirerende locaties, die helemaal aan jouw wensen aangepast kunnen worden!

HNK

Hier vind je een industriële inrichting met een luxe feel. Flexwerken is hier ook mogelijk. ZZp-ers en Multinationals zijn van harte welkom en kunnen gebruik maken van diverse diensten. Er heerst een dynamische en prettig sfeer en hier vergaderen zal tot vele ideeën leiden. 

Engels Conferentie en vergaderlocatie

Dit is een werkelijk prachtige high-end locatie in hartje Rotterdam. Voor grotere vergaderingen of meetings is deze plaats ideaal.

Zapp Office

Wil je alles uit een brainstormsessie halen? Kies dan voor Zapp Office! Hier vind je inspirerende en stijlvolle vergaderruimtes die met  zowel het openbaar vervoer als de auto makkelijk te bereiken zijn. Naast vergaderen kun je hier ook optimaal solo werken. Er worden rustige ruimtes geboden waar je kunt werken in gezelschap van andere ondernemers. Parkeren is kosteloos.

OVVICE Rotterdam

Bijzondere vergaderruimtes met een strakke inrichting, dat is OVVICE Rotterdam. Zij staan voor service, smart en sharing en gaan tot het uiterste om je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. 

Rotterdam View

Deze ruimte is ruim en multifunctioneel. Het geeft je vergadering net dat beetje extra en is op loopafstand van de Erasmusbrug, Blaak en Oude Haven, met ruime parkeergelegenheid. 

De Nieuwe Poort

Hier kun je heerlijk rustig en geconcentreerd vergaderen. Je hebt in de zalen de keuze tussen een vergadering/boardroom opstelling/theateropstelling of U vorm. Als extra zijn technische faciliteiten en catering mogelijk.

Wicked Grounds

In inspirerende, lichte ruimte. Ideaal om een vergadering naar een hoger niveau te tillen. Alles is aanwezig voor een succesvolle meeting en de biologische cartering is zo ingesteld dat jullie gedurende de dag van de juiste energie worden voorzien. Zo kunnen jullie je aan de 9 meter lange eikenhouten tafel richten op belangrijker zaken.

De Machinist

Breng je vergadering op stoom in De Machinist! In dit industriële pand is er voor elk soort gezelschap een passende zaal. Deze prachtige locatie biedt je uitzicht op de Euromast en de Rotterdamse Schie.

Welke zaal past het beste bij jouw bedrijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *