kerstpakket samenstellen bij kerstpakkettenplaza

Kerstpakket samenstellen

Als je het nou moeilijk vind om zelf een pakket te kiezen voor jouw personeel. Of heb je echt geen inspiratie en kan je wel wat hulp gebruiken. Kan in een van de winkels van kerstpakkettenplaza je kerstpakket samenstellen. Natuurlijk hoef je niet naar de winkel zelf, dit kan ook via mail of telefoon contact. Als je voor de optie zelf samenstellen gaat, maak je het extra persoonlijk voor jouw personeel. En dit heeft weer zo zijn voordelen als het gaat om extra motivatie en een stukje waardering van de baas. 

Kerstpakket samenstellen

Hoe gaat het 

Als je zelf een kerstpakket samenstellen gaat, bedenk dan een aantal dingen van te voren. Je kan niet onvoorbereid komen, dan gaat het lang duren en verspil je voor beide de tijd. Denk dus van te voren na wat voor een kerstpakket je wilt geven dit jaar en hoe je het wilt samenstellen. Het personeel van kerstpakkettenplaza zet zich in met alle service die zij hebben, om jou als consument goed verder te helpen. 

Je kan het kerstpakketten op veel verschillende manieren samenstellen. Wil je nou allerlei verschillende pakketten, kan dit vanaf 100 pakketten. Je kan dit bespreken en samenstellen vanaf 1 juni tot 1 november. Als je 1000 of meer kerstpakketten koopt, kunnen ze ook verschillend maatwerk leveren. Ze geven je veel mogelijkheden, als je maar al je wensen uitspreekt. Denk hierbij aan je thema, kleuren en natuurlijk de spullen die je in je pakket wilt. Je kan ook eigen spullen leveren en dan verwerken zij ze in het pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *