Houten keuken eiland

houten keuken eiland

Eindelijk kan ik mijn grote wens realiseren. Mijn nieuwe keuken is groot genoeg voor een houten keuken eiland. Een op maat gemaakte kookeiland, die in directe verbinding met de woonkamer staat. Ik kan alles overzien en met de kinderen en visite meepraten, maar ze kunnen ook gezellig aan mijn kookeiland schuiven. Er is namelijk ook genoeg plaats voor twee barkrukken die je uitnodigen om er lekker bij te komen zitten! Doordat mijn keuken uit natuurlijke houten materialen bestaat en aardse kleuren, is mijn keukeninterieur warm en sfeervol. Een houten keuken zou ik iedereen kunnen aanraden, want het is makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Klassiek, modern of landelijk.

houten keuken eiland

Hoe ik aan mijn droomkeuken met eiland kwam

Ik was me aan het ori├źnteren op mooie houten keukens met eiland op internet. Via een collega kwam ik bij I-KOOK terecht. Na een fijn gesprek was ik er al snel uit. Hier zou ik mijn keukeneiland kopen! Geen smoesjes of verkooppraatjes, maar duidelijkheid en eerlijk advies is waar ik voor kwam. Afspraak voor inmeten, schetsen en levering. Alles was naar wens en op tijd. De keuken is nog mooier dan op de schets en wat ik voor ogen had! Ik raad dan ook iedereen die een keuken zoekt I-KOOK aan!