Hier kan je een mooie horeca terrasoverkapping vinden

horeca terrasoverkapping

Verleng ook jouw seizoen door een stevige horeca terrasoverkapping aan te schaffen. Veel bedrijven hebben een terras waar je heerlijk op kan vertoeven. Op een heerlijke zomerdag is het dan vaak erg gezellig om tot in de late uurtjes een terrasje te kunnen pakken.

Ook wij hebben een klein terras bij onze pub. Echter hebben wij hier losse parasols staan. Bij een zuchtje wind vallen deze vaak om. Niet echt prettig voor de mensen die hier op het terras zitten. Behalve dat de kans groot is dat je zo een scherm op je hoofd krijgt, is het niet fijn zitten.

Unieke horeca terrasoverkapping

Nadat voor de zoveelste keer een parasol was omgevallen op een klant was de maat vol. Meteen zijn wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden en zijn uitgekomen bij Xterior. Hier hebben zij zeer mooie overkappingen in het assortiment staan. Deze zijn bijzonder stevig en kunnen tegen een stootje. Voordeel is dat wij deze schermen helemaal omhoog kunnen zetten of helemaal naar beneden. Op deze manier kunnen wij onze gasten beschermen tegen weer en wind. Maar dat niet alleen, want wij kunnen nu het hele jaar door mensen op ons terras laten zitten.