Het ultieme cadeau voor je beste vriendin

Hoezeer je haar ook lief hebt, zij heeft natuurlijk alles al. Haar innige vriendschap met jou, bijvoorbeeld. Wat moet je haar dan schenken wanneer een cadeautje op zijn plaats is?

Een verjaardag, bruiloft, diploma, mijlpaal in haar carrière of andere heuglijke dag van jouw beste vriendin kan aan jou natuurlijk niet voorbijgaan. Zeker niet zonder dat je hier op een bijzondere manier aandacht aan schenkt! Bijvoorbeeld door middel van een groot cadeau, kleine attentie of iets daar tussenin. Dat kan ook dé oplossing zijn wanneer zij even een moment nodig heeft om opgebeurd te worden. Dat jij er voor haar bent is in zo’n geval natuurlijk het allerbelangrijkste, maar wanneer de nood echt aan de man is – of de vrouw in dit geval – dan is een geschenk helemaal geen gek idee.

Heb je nog geen cadeau afgesproken dat zij heel graag wil hebben? Dan houd je het een verrassing en ga je helemaal zelf op zoek. Misschien weet je ondanks jouw hechte band met haar niet precies wat ze allemaal al heeft van spullen uit een categorie die zij veel verzamelt. Dan kun je altijd haar directe omgeving peilen – familie, collega’s en andere vrienden, dus. Of even onze tips lezen!

Cosmetica

Loopt haar beauty routine gelijk aan de jouwe? Dan heb je geluk! Nu weet je immers precies wat voor soort make-up en/of kleding ze precies gebruikt. Hier kun je op inspelen door eens iets nieuws te kopen. Een ander kleurtje, een fris detail, wat dan ook maar. Probeer het eerst zelf eens uit om te zien of het jou staat en of het ook bij haar zou passen. Zo ja, ga er dan gewoon voor, doe eens gek!

Eropuit gaan

Een dagje uit is ook altijd iets leuks om te ondernemen samen met je beste vriendin. Trakteer haar op een heerlijk etentje, een bioscoopbezoek, een rondje theater, een concert van een band, orkest of artiest waar jullie altijd al heen wilden… de mogelijkheden zijn eindeloos! Geef haar anders een handige tegoedbon. Nu kan ze zelf besteden waaraan ze die wil besteden. Schenk haar twee tickets en ze kan jou, haar vlam of een andere naaste meenemen. Dring jezelf niet op, het is immers haar cadeau. Gun haar de keuze!

Sieraad

Van zichzelf is jouw beste vriendin al één van de mooiste personen die ze kent. Maar sieraden accentueren haar uitstraling zo mooi! Gun haar bijvoorbeeld een schitterende ketting, een opvallende ring of gouden oorbellen om haar verschijning pas echt te laten gelden. Bespaar kosten noch moeite voor deze bijzondere persoon in jouw leven: zij zou voor jou immers met liefde hetzelfde doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *