Hele leuke vacature thuiszorg Nijmegen gevonden

Ik doe momenteel een opleiding in de zorg en om werkervaring in deze sector op te doen, ging ik zoeken naar een leuke vacature thuiszorg Nijmegen. De reden dat ik voor thuiszorg koos, is omdat ik flexibele werktijden aan kan houden en ik het menselijk contact heel erg leuk vind. Het werk is ideaal te combineren met mijn studie en staat ook nog eens goed op mijn cv. Via Zilverzorg ben ik bij een aantal hele leuke oudere mensen terechtgekomen, bij wie ik nu meerdere keren per week kom om allerlei klusjes te doen.

Goede match met cliënten

Ik vond het fijn om via Zilverzorg een vacature thuiszorg Nijmegen te zoeken, want hier letten ze erop of jij als persoon bij een cliënt past. Daarom verbaast het me eigenlijk ook niet dat ik alleen maar leuke cliënten heb met wie ik het heel goed kan vinden! Misschien is het ook een kwestie van geluk hebben, maar een ding weet ik zeker: ik vind mijn werk echt heel erg leuk. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, want de ene keer maak ik iemands huis schoon, terwijl ik een andere keer weer voor gezelschap zorg (bijvoorbeeld spelletje doen of wandelen) of samen boodschappen ga doen.