Geef het jawoord in Gelderland!

De volgende stap in jullie leven samen is het publiekelijk doorhakken van die belangrijke knoop. Nu nog een geschikte plek in Nijmegen vinden om dat te doen!

Kunnen jullie je enthousiasme nu al niet onder stoelen of banken steken? Wij evenmin! Dus wordt het tijd om jullie trouwfeest tot in de puntjes te regelen. Uiteraard krijgen jullie daarbij hulp van zowel familieleden en vrienden, maar ook van professionals die alles weten over aankleding en verzorging van allerlei verschillende facetten die bij zo’n uitgebreid – of juist intiem – evenement komen kijken.

Sorry, we lopen een beetje op de zaken vooruit. Mogen we jullie allereerst van harte feliciteren met jullie aanstaande verbintenis? Het is altijd hartverwarmend om mee te maken hoe twee intens verliefde mensen willen bewijzen – en vieren! – dat ze voor de volle honderd procent voor elkaar gaan. Nu moeten jullie nog op zoek gaan naar de beste van alle trouwlocaties in Nijmegen. Kortom, een locatie die perfect bij jullie past in alle opzichten. Uiteraard zijn jullie kritisch en laten jullie je eigen wensen en voorkeuren streng meewegen. Maar waar moet je nou het strengste op zijn?

Aankleding

Hier hintten we al even naar. De plek waar jullie de eerste dag van de rest van jullie levens luister gaan bijzetten moet compleet aan te passen zijn naar jullie grootse dromen. Een specifiek thema, jullie favoriete kleuren, specifieke versieringen en ga zo maar door. Natuurlijk hoeven jullie dat niet zelf te doen maar kunnen jullie de hulp van jullie sociale kring of van professionals inschakelen.

En dan wil je wel zeker zijn dat jullie aanpak heel mooi samengaat met de locatie zoals die nu al is. Waarom zou je immers gaan trouwen op een plek die geenszins persoonlijk bij jullie aansluit en waar je je dus ook al niet op je gemak voelt?

Gastenlijst

Hoe lang die wordt moet je zelf weten, maar dat dient natuurlijk wel samen te gaan met de gekozen locatie. Anders nodig je 150 mensen uit op een plek waar je er maar 35 kwijt kunt. Daar gaat je prachtige dag! Gelukkig wordt de capaciteit van een zaal, plein, terras of anderszins meestal duidelijk aangegeven op de websites en brochures vanuit waar ze te boeken zijn. Dat is hartstikke handig voor het eliminatieproces!

Liefde Gaat door de Maag

En daarom serveer je op jullie huwelijksdag niet alleen maar taart, hoe lekker die ook is. Vanuit de locatie die jullie hebben gekozen kan vaak wel een buffet worden geregeld. Is dat niet het geval? Dan zul je je toch tot een extern professioneel cateringbedrijf moeten richten. Stel wel een menu samen waarin iedereen zich kan vinden! Dat wil zeggen dat je rekening houdt met specifieke voorkeuren, diëten en allergieën van je gasten. Inventariseer deze ruim van tevoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *