Ethereum kopen, hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt je ingelezen over Ethereum en het lijkt je een goede investering. Als je voor de lange termijn gaat, kan Ethereum een lucratieve investering zijn. Als je kijkt naar hoeveel Ethereum in één jaar is gegroeid en hoe het blijft groeien, kun je zien dat Ethereum een veel belovend project is. Omdat het de nummer 2 cryptocurrency is, is Ethereum kopen is niet moeilijk. Ethereum is namelijk op elke cryptocurrency exchange te vinden.

Welke exchange is het beste om Ethereum aan te schaffen?

Als je ethereum via een exchange wil kopen, dan raad ik Binance aan. Binance is de grootste cryptocurrency exchange van de wereld en biedt veel mogelijkheden om succesvol te traden. Ethereum is ook een zogenaamd ‘trading pair’ op Binance. Dit betekent dat je met ethereum andere coins kan kopen. Dit is natuurlijk niet nodig, je kunt gewoon ethereum kopen op binance en dan deze daar houden als je geen trader maar een holder bent.

Hoelang moet ik mijn Ethereum houden?

Dit ligt er puur aan hoeveel je in Ethereum gelooft. Als je in 2015 één Ethereum had gekocht, dan had je dat $0,75 dollar gekost, en die was dan nu (op moment van schrijven) $733 dollar waard. Dat is een Return on Investment van 97.633,3% ! Dit betekent dat je in minder dan 3 jaar een behoorlijk stevig rendement hebt opgebouwd. Dus het ligt er puur aan hoeveel je in het project gelooft en hoeveel geduld je hebt. Doe altijd goed onderzoek naar een project voordat je er in investeert en wees niet te gierig voor de winst, alle winst is fijn en je kunt beter elke keer stukjes winst pakken zodat je jezelf ook nog een beetje veilig kunt stellen.

De droom om miljonair te worden kan heel dichtbij zijn

Wie droomt er nu niet aan om op een warm eiland lekker te genieten van een cocktail. Of wie weet zit je in jouw tuin van een een mooie villa. Dit zijn allemaal dromen die wij allemaal wel eens hebben. Helaas is de realiteit heel anders, maar toch. Misschien heb je er ooit wel eens van gehoord, maar er is iemand op deze wereld die door middel van cryptocurrencies miljardair is geworden. De naam van deze man is Michael Novogratz en heeft door juist te handelen enorm veel geld gewonnen.

Zowel de Bitcoin als ook de Ethereum kunnen in een zeer korte tijd heel veel waard worden. Echter moet je er wel rekening mee houden dat het ook de andere kant op kan gaan. Dus wat eerst veel geld waard was, binnen een mum van tijd totaal niets meer waard is.  Deze manier heeft altijd een risico, maar dat maakt het juist zo spannend vind ik. Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar deze manier van aankoop van deze digitale valuta, kijk dan op de website van Bitvavo. Je zal versteld staan hoeveel mogelijkheden je hier hebt. Hier staan alle verschillende digitale valuta’s vermeld die jij zou kunnen aankopen. Elke keer staan er weer nieuwe digitale valuta’s op deze site bijgeschreven.