Erg blij met het huren van verhuislift voor verhuizing in Rotterdam

Een verhuislift huren Rotterdam voor de verhuizing van mijn bedrijf in Rotterdam zorgde ervoor dat mijn verhuizing vlekkeloos verliep. Ik heb een nieuw pand gekocht bestaande uit twee verdiepingen. Het bovenste gedeelte is opslag voor de steigerhouten meubels die ik verkoop. Grote robuuste meubels die netjes op elkaar gestapeld moeten worden maar ook eerst nog naar boven moesten! En daar zag ik als een beer tegenop. Een neef van me had nog wel een heftruck maar ik vond dat toch niet veilig. Ik ben hier terechtgekomen en wat was ik daar blij mee zeg. De verhuislift werkte echt super goed. Er kon veel op worden gezet, hij liep lekker soepel omhoog en na een uurtje of zes hadden we alles boven staan. Vooraf contact gehad waar de verhuizing was en hoe laat de lift er moest zijn. Prima geregeld.

Nieuwe start

Voor mij is dit nieuwe pand een nieuwe stap in mijn leven. Weer wat groter, weer meer ruimte, ik heb er zin in. Deze verhuisdag was spannend voor me, maar verliep zeer goed, met name door deze verhuislift die rust bracht waardoor alles gewoon lekker liep.