Een goed gevulde tuin box

We hebben onlangs een tuin box aangeschaft bij ProPetto. Een uitstekend bedrijf op het gebied van opbergruimte. Sinds ik heb gehoord van minimalistisch design ben ik helemaal verkocht. Zo min mogelijk spullen, daar houd ik het meest van. De tuin box heeft ideale afmetingen en ik kan er van alles in kwijt. Niet alleen de kussens, die ik natuurlijk in de wintermaanden, of bij regen, niet gebruik, maar ook overige tuinspullen en bijvoorbeeld het gereedschap van mijn man.

Tuin box in hout en in metaal

Via het bedrijf had ik de keuze om een box in metaal of in hout te bestellen. Omdat we ook beschikken over een houten terras, heb ik er voor gekozen om een houten box te nemen. Dit ziet er ontzettend mooi uit en ik ben er ook erg tevreden mee. Nu is mijn tuin goed uitgerust met de juiste spullen én is het ook nog eens verzorgd en opgeruimd. Ik ben er hartstikke blij mee. Wil je weten over welke boxen ik het precies heb? Neem dan eens een kijkje op de website! Je kan er naast tuin boxen ook veel andere spullen bestellen, zoals mooie bergingen voor je containers.