Dieptrekken staal

Dieptrekken staal. Heeft u het een stalen plaat thuis en wil jij die een bepaalde vorm geven? Dit kan bij ons. Phoenix 3D Metaal zorgt ervoor dat jij tevreden bent het resultaat. Je hebt ook meerdere mogelijke mogelijkheden voor het vormgeven van het staal. Dit komt door behulp van een rubberpers. Zij gebruiken ook rubberkussens die voor de perfecte vorm zorgen. Zo bieden wij jou de kwaliteit waar jij naar vraagt.

Lees hier meer

Bij Phoenix 3D Metaal wordt er gewerkt met passie. Dit is om de klant te geven waar ze om vragen. Zij bestalen ten slotte ook hiervoor dus verwachten zij ook kwaliteit. Door de techniek die zij gebruiken kunnen zij alles goed ontwikkelen en de vorm zo mooi mogelijk maken. Je krijgt hier ook een persoonlijke aanpak, want niet iedereen heeft het zelfde project. Zij helpen jou graag met het uitwerken van jou plan.

Meer weten?

Wil je nou meer weten over de vormgeving van metaal en hoe dit precies in zijn werking gaat? Kijk rond op de website. Hier vindt je veel informatie over hoe het in zijn werking gaat. Telefonisch contact is ook altijd welkom. Zij vinden het leuk om in contact te zijn met klanten. Vooral als zij hun wensen in vervulling kunnen laten komen.