De meest populaire bedrijfsevents van het moment

We zitten inmiddels in het tweede Corona-jaar, als ik het zo mag noemen, waarbij we nog steeds te maken hebben met allerlei regels. De versoepelingen komen er gelukkig weer aan wat er voor zorgt dat we weer op een iets normalere manier kunnen leven en zaken doen. Binnen het bedrijfsleven zien we dat de heel erg creatief zijn geweest om soms hele business cases te veranderen. De tijd van achteroverleunen en wachten op je klanten werkt niet meer. Het is tijd om actief aan de slag te gaan. Zo zien we ook hele nieuwe manieren van events voorbijkomen. We bespreken de belangrijkste en populairste bedrijfsevents van het moment met je. 

Webinar 

Een webinar is de laatste maanden flink in optocht gekomen. De ene webinar na de ander vliegt je om de oren. Maar wat is een webinar nu precies? Een webinar is een combinatie van twee woorden, namelijk: web en seminar. Voeg deze samen en je komt tot webinar. Je kan een webinar zien als een soort lezing, presentatie, workshop maar dan online. Je kan er voor kiezen om een Q&A te gebruiken zodat je kijkers live hun vragen kunnen stellen. Heb je wat leuks te melden in jouw vakgebied dan is een webinar de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met jouw doelgroep. 

Hybride event 

Tijdens een hybride event ga je offline en online combineren. Zo wordt er een zaal geregeld met publiek en sprekers. Aan de andere kant heb je de online wereld die mee kan kijken en eventueel ook met sprekers. Een hybride event is ideaal om beide werelden samen te voegen en daar het beste uit te halen. We zien de aanvragen voor een hybride evenement organiseren flink toenemen. 

Zoom en Teams 

Zoom en Teams kan je natuurlijk gebruiken met jouw bedrijf om te communiceren met een aantal collega’s. Maar regel dit maar eens voor meer dan honderd man! Er bestaan ook events om te organiseren via een Zoom en Teams.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *