De 3 populairste vrouwen sneakers [2020]

Vrouwen en schoenen, de perfecte combinatie toch? Wist je dat vrouwen gemiddeld twee keer zo veel schoenen hebben als mannen. Twee keer zo veel! Laat dat even tot je doordringen. En dan hebben we het niet alleen over sneaker, hakken of wat dan ook. Vrouwen kopen gewoon erg graag nieuwe schoenen en dat kan je ze niet kwalijk nemen. Want zeg nu eerlijk, een vrouw op mooie hoge hakken kan je toch niet weerstaan? Maar toch, dragen steeds meer vrouwen comfortabele sneakers. Wat zijn nou de 3 populairste vrouwen sneakers? Lees snel door.

New balance

De New Balance schoenen zijn mateloos populair onder vrouwen. Waar de grote merken als voornamelijk Adidas en Nike grotendeels de mannen aanspreken, daar zijn de New balance schoenen unisex. Dat komt doordat er bepaalde schoenen gewoon gemaakt zijn voor unisex maar dat er ook enorm veel keuze is voor alleen mannen of vrouwen. De vrouw heeft de new balance geaccepteerd en wordt veelvuldig gedragen in Nederland en Amerika.

Puma

Puma is van oorsprong een Duits merk en was voornamelijk bekend geworden doordat de broer van Adidas dit merk door een ruzie is begonnen. Daarna werd het merk geïntroduceerd binnen de voetbal. Maar nu, anno 2020, zien we dat Puma een gigantische achterban heeft weten te creëren met hun fashion. Mede door de samenwerking met Beyonce is de verkoop van Puma’s schoenen gigantisch gestegen.

Via Vai

Een ander merk dat steeds meer in opkomst komt bij de wat volwassenere vrouwen zijn de Via Vai sneakers. Deze schoenen zijn trendy en modieus en passen perfect bij de wat oudere doelgroep. Mede daarom is dit merk zo goed ontvangen in Nederland. Wedden dat jouw moeder stiekem ook een paar wilt hebben?

Wat is jouw favoriet?

Heb jij ook een favoriet merk? Wij zijn benieuwd welke dit is. Deel daarom jouw mening met ons zodat we daar een nieuw artikel over kunnen schrijven.