Autorijles Veldhoven volbracht!

Hoe enthousiast kun je zijn als je autorijles Veldhoven en omstreken hebt volbracht? Mijn allereerste rijles heb ik afgelopen week gehad en dat was spannend. Nadat ik 18 was geworden had ik er eerst voor gekozen om te studeren alvorens ik het rijbewijs ga behalen. Dit hield in dat ik dus een aantal jaren later pas aan het rijbewijs kon beginnen. Vrienden om mij heen hadden het rijbewijs natuurlijk al wel gehaald.

Nu dat ik mijn opleiding heb gehaald is het hoog tijd geworden om te beginnen met het rijbewijs. Hier moest ik natuurlijk nog wel een rijschool voor zien te vinden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om gervdberkrijles.nl in te schakelen.

Autorijles Veldhoven was mijn eerste rit

Zo stonden zij afgelopen week bij mij voor de deur met de auto. Klaar om mij achter het stuur te stationeren zodat ik leerde hoe dat je auto moest rijden. Nooit geweten dat een auto zo groot is als je zelf achter het stuur mag kruipen! Alles werd uitgelegd en vervolgens mocht ik gas gaan geven zodat wij gingen rollen. Best spannend, maar dankzij mijn goede instructeur hoef ik mij nergens zorgen om te maken!